Wanja Bellander: Att paddla tar rejält på mage/rygg, armar/axlar. 
Därför uppfann jag ExPaddle som gör att jag kan paddla året runt.
Här en bild tagen av Kenneth Österberg, Värmdö, med bildbyrån www.vackerbild.se

Nedan några citat från personer som tränar med ExPaddle.

Gittan i Nacka:
Varför skall jag använda ExPaddle...... Efter 45 års kontorsarbete med enahanda arbetsuppgifter fick jag vintern 2016 en fruktansvärd värk i min högeraxel.
Gick 2 ggr/vecka hos sjukgymnast vilket inte hjälpte. Gjorde sjukgymnastik som hjälpte något. Fick kortisonspruta i axeln vilket tog bort den värsta värken.
Blev sedan rekommenderad ExPaddle. Började använda den varje morgon i c:a 15 minuter och märkte redan efter drygt en vecka att min axel fått en rörelseförmåga som inte jag haft på länge. Värken försvann mer och mer och har nu helt försvunnit. Utan min ExPaddle är jag säker på att mina besvär kvarstått. Jag kan varmt rekommendera denna produkt, enär den inte bara är bra för axlar utan rörelseförmågan i hela kroppen. En annan sak med den är att den är väldigt lätt att använda.

Nicoline Kinch, 62 år, Trosa
"Det är viktigt att hålla igång. Med ExPaddle blir det också roligt att träna!"

Fia Lindén
" Mycket smart grej! Har stabiliserat både mina axlar och rygg."

Naseem Quraishi-Larsson
Superbra core träning. Har använt den i ett par månader och märker att ryggen framförallt blivit starkare. Men känns i hela kroppen Har varit hos Naprapat också på grund av muskelnutor. Hon sa det var jättebra att jag har börjat använda ExPaddle.